Seri T1
-
Rruga 2+2 Golf Golf
Automjeti nxjerr në pah ulëset luksoze të të gjitha klimës, vendet luksoze të Tara janë tepër të rrumbullakosura. Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar për rehati, mbrojtje, estetikë ose të tre, modelet tona të vendeve i keni mbuluar. Vendet tona luksoze përfshijnë lëkurë imitimi me prekje të butë, të gdhendura mirë me një model ekzotik. Merrni veten të qetë ndërsa jeni duke shkuar në lundrim për transitet personale. Carplay i ekranit të prekjes inteligjent në Tara mund të lidhë me lehtësi iPhone tuaj në karrocë, duke hyrë në aplikacione thelbësore si telefon, n ... -
Shpirti i Flotës Spirit Pro për kurset e golfit
Automjeti nxjerr në pah sediljen e integruar të lehtë për t’u pastruar, vendet e dizajnuara rishtas, të pastruara lehtë, ofrojnë një përvojë të shkëlqyer hipur. Dizajni i tyre i papërpunuar i sipërfaqes siguron pastrim dhe mirëmbajtje të përshtatshme ditore, ndërsa ndërtimi i qëndrueshëm i reziston kushteve të ndryshme të motit dhe ofron mbështetje të vazhdueshme. Për më tepër, vendet vijnë me parmakë sigurie për të siguruar sigurinë tuaj gjatë ngasjes. Rrjeti i rrokjes së rehatisë timon timoni që përmban një rrokje të rehatshme dhe ... -
Shpirti i Shpirtit Plus për kurse golfi
Automjeti nxjerr në pah sediljen luksoze të të gjitha klimave, këto vende lëkure luksoze të personalizuara posaçërisht e bëjnë të lehtë të pushoni dhe të shijoni udhëtimin qoftë në zarzavate apo rreth lagjes. Projektuar për rehati superiore, ato ofrojnë mbështetje të shkëlqyeshme me mbështjelljen dhe thithjen e shokut. Rrota e timonit të rrokjes së rehatisë Rrota e timonit përmban një kontroll të rehatshëm dhe trajtim të përgjegjshëm, i kompletuar me një mbajtës të përshtatshëm të rezultateve dhe slot lapsi. Rrota e rregullueshme e drejtimit është e dizajnuar me përpikëri t ... -
Shporta e golfit Explorer 2+2
Automjeti nxjerr në pah ulëset luksoze të të gjitha klimës, vendet luksoze të Tara janë jashtëzakonisht të rrumbullakosura, duke ushqyer për rehati, mbrojtje dhe tërheqje estetike. Krijuar nga lëkura imitimit me prekje të butë me një model të gdhendur elegant, ato sigurojnë një përvojë luksoze nëse jeni duke lundruar për tranzit personal ose kohën e lirë. Shufra e tingullit kuboid Sistemi lejon lidhje pa tel pa tel përmes ekranit, duke rritur përdorueshmërinë dhe komoditetin e tij. Për më tepër, ajo përmban dritë të rregullueshme ... -
Karroca e flotës së harmonisë për kurset e golfit
Automjeti nxjerr në pah sediljen dhe kornizën e aluminit Këto vende janë bërë nga mbushja e shkumës me frymë, ulur i butë dhe dyfish i gjatë pa lodhje, duke shtuar rehati më të mirë në udhëtimin tuaj, dhe të lehtë për tu pastruar gjithashtu. Korniza e aluminit e bën karrocën më të lehtë dhe më rezistente ndaj korrozionit. Paneli dhe kolona drejtuese e rregullueshme Kolona drejtuese e rregullueshme mund të rregullohet në këndin e përsosur për t'iu përshtatur drejtuesve të ndryshëm, duke rritur rehati dhe kontroll. Paneli integron hapësira të shumta ruajtjeje, Con ...