Seri T2
-
Transporti i Golfit Lander 4
Automjeti nxjerr në pah timonin e azhurnuar të timonit dhe dash të jetë biseda e lagjes tuaj me një nivel të ri personalizimi, duke përfshirë më shumë ruajtje të pultit, timon elegant dhe një dash të azhurnuar. Ekrani prekës me prekje shumë-funksionale të ekranit me prekje shumë-funksionale të integruar me ekranin e shpejtësisë, indikacionin e ingranazheve të drejtimit, dritat, odometrin, etj. Pedalimi i frenave të përshpejtuesit Pedali i frenave të përshpejtuesit siguron një kontroll të saktë dhe përshpejtim të qetë. Me modelin e tij ergonomik, ajo jep rehati dhe zvogëlon yndyrën ... -
Horizon 4 Shportë Golfi
Pikat kryesore të automjeteve LED Drita Automjetet tona të transportit personal vijnë standarde me drita LED. Dritat tona janë më të fuqishme me më pak kullim në bateritë tuaja, dhe dorëzojnë një fushë 2-3 herë më të gjerë të shikimit sesa konkurrentët tanë, kështu që ju mund të shijoni udhëtimin pa shqetësime, edhe pasi dielli të zbresë. Rripat e sigurimit të rripave të golfit Rripat e sigurimit të të rriturve dhe fëmijëve mbrojtje të plotë të sigurisë në sediljen e përparme ose sediljen e pasme, veçanërisht kur njerëzit hasin në një frenë urgjente. Porti i karikimit USB Ky lloj produkti ... -
Horizon 6 Shportë Golfi
Pikat kryesore të automjeteve LED dritë rezistente ndaj ujit dhe rezistencës ndaj pluhurit, ato mund t'ju ofrojnë një pamje shumë të qartë, të pa penguar në çdo gjendje të keqe të motit (si ditë të mëdha me shi ose me dëborë), ju japin një ngarje absolute të sigurt. Rripat e sigurimit me dy pika Rripat e karrocave të golfit mund t'i mbajnë fëmijët dhe pasagjerët të mos bien jashtë aksidentalisht ose të ndikojnë njëri-tjetrin në një rrugë me gunga ndërsa automjeti është në lëvizje. Nxirrni pa probleme, lehtë për tu operuar me njërën dorë, të rriturit dhe fëmijët mund ta përdorin me lehtësi atë. USB ... -
Transporti i Golfit Lander 6
Paneli i nxjerrjes në pah të automjeteve, karroca juaj e besuar e golfit është një reflektim i kush jeni. Përditësimet dhe modifikimet i japin personalitet dhe stil automjetit tuaj. Një pult i karrocave të golfit shton bukurinë dhe funksionalitetin në brendësinë tuaj të karrocave të golfit. Aksesorët e makinave të golfit në pult janë krijuar për të përmirësuar estetikën, rehati dhe funksionin e makinës. Ekrani prekës me prekje shumë-funksionale të ekranit me prekje shumë-funksionale të integruar me ekranin e shpejtësisë, indikacionin e ingranazheve të drejtimit, dritat, odometrin, etj. Përshpejtuesi ...