PORTIMAO BLU
FLAMENKO E KUQE
SAFIRI I ZI
BLU MESDHETARE
GRI ARKTIK
E BARDHË MINERALE

T3 2+2 me ngritje – Karrocë golfi elektrike luksoze

Motorë fuqie

ELIT Lithium

Ngjyrat

• single_iconë_2

PORTIMAO BLU

• IKONË E NGJYRËS SË KUQE TË FLAMENKO-S

FLAMENKO E KUQE

• IKONË NGJYRE SAFIRI I ZI

SAFIRI I ZI

• IKONË E NGJYRËS BLU MESDHETARE

BLU MESDHETARE

• IKONË NGJYRE GRI ARKTIK

GRI ARKTIK

• IKONË E NGJYRËS MINERALE TË BARDHË

E BARDHË MINERALE

Kërko një ofertë
Kërko një ofertë
Porosit tani
Porosit tani
Ndërtimi dhe Çmimi
Ndërtimi dhe Çmimi

Kombinimi perfekt i karrocerisë së efektshme dhe stilit jashtë rrugës. Kudo që të ngisni, të gjithë sytë janë mbi ju. T3 2+2 Lifted është i ngjashëm me përvojën e drejtimit të një makine të vërtetë, por më i shkathët dhe i lehtë.

banderolë për karrocën e golfit tara t3 2+2 me ngritje1
Karrocë golfi e ngritur tara t3 2+2 banner2
banderolë për karrocën e golfit tara t3 2+2 me ngritje3

RIPËRKUFIZIMI I PËRSOSJES NË AMBIENTE TË NJËRA

Me T3 2+2 Lifted, aventurat tuaja ngrihen në nivele të reja. Gomat e heshtura për jashtë rrugës ofrojnë një udhëtim të qetë dhe të qetë, duke ju lejuar të eksploroni territore të panjohura me lehtësi. Shijoni një udhëtim që është njëkohësisht i qetë dhe emocionues, pasi ky automjet kombinon pa mundim rehatinë dhe emocionin.

banner_3_ikonë1

Bateri litium-jon

Mëso më shumë

Pikat kryesore të automjetit

DORË VAZIMI E TËRHEQSHME

DORË VAZIMI E TËRHEQSHME

Një dërrasë e tërheqshme dhe e fortë e bën makinën tuaj të duket gati për jashtë rrugës dhe e bën më të lehtë hyrjen dhe daljen nga karroca e golfit, ndërkohë që mbron edhe kornizat anësore dhe trupin e karrocës së golfit. Mund të paloset gjithashtu për të zvogëluar madhësinë kur është e nevojshme.

XHAMA E LAMINUAR E PALOSUR

XHAMA E LAMINUAR E PALOSUR

Xhami i përparmë me çelës rrotullues inovativ ofron rregullim të lehtë me një rrotullim të thjeshtë. Nëse dëshironi të bllokoni erën ose të shijoni një fllad freskues, zgjedhja është e juaja, duke ofruar një përvojë drejtimi të personalizueshme të përshtatur sipas preferencës suaj.

FRENA HIDRAULIKE ME DISK

FRENA HIDRAULIKE ME DISK

Duke përdorur frena disku me piston hidraulik me katër rrota. Ato kanë peshë më të lehtë dhe janë më të lehta për t'u mirëmbajtur. Kapaciteti më i fortë i frenimit do të thotë që automjeti ka një distancë më të shkurtër frenimi për të mbrojtur sigurinë e pasagjerëve.

NDRIÇIM LED

NDRIÇIM LED

Ndriçoni natën me një shkëlqim të pakrahasueshëm. Këto drita LED me performancë të lartë ofrojnë shkëlqim të jashtëzakonshëm, duke siguruar një pamje të qartë gjatë drejtimit të makinës natën. Të projektuara me kujdes për qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi, ato konsumojnë dukshëm më pak energji krahasuar me ndriçimin tradicional, duke i bërë ato një zgjedhje me kosto efektive në planin afatgjatë.

BAGAZHI I PËRPARË

BAGAZHI I PËRPARË

Hapësira e bollshme e magazinimit siguron që ju të mund të mbani lehtësisht gjithçka që ju nevojitet, pavarësisht nëse jeni në fushën e golfit apo jashtë. Është projektuar për të ofruar zgjidhje të pakrahasueshme magazinimi pa bërë kompromis me stilin ose funksionalitetin.

FRIGORIFER OPCIONAL

FRIGORIFER OPCIONAL

Frigoriferi opsional i integruar dhe i lëvizshëm ofron lehtësi përdorimi dhe fleksibilitet, duke e bërë atë një zgjidhje ideale për të mbajtur ushqimin dhe pijet të freskëta gjatë lëvizjes. Ky frigorifer kompakt, por i gjerë, integrohet pa probleme me karrocën e golfit, duke ofruar hapësirë ​​të bollshme ruajtjeje pa sakrifikuar stilin ose funksionalitetin.

DIMENSIONET

Dimensionet T3 +2 (mm): 3015×1515 (pasqyra e pasme)×1945

FUQI

● Bateri litiumi
● Motor AC 48V 6.3KW
● Kontrollues AC 400 AMP
● Shpejtësia maksimale 40 km/orë
● Ngarkues i integruar 25A

KARAKTERISTIKAT

● Vende luksoze
● Zbukurim rrotash prej aliazhi alumini
● Paneli i kontrollit me futje për mbajtëse gotash që përputhet me ngjyrën
● Timoni luksoz
● Mbajtëse për çantën e golfit dhe shportë për bluza
● Pasqyrë e pasme
● Bri
● Porta karikimi USB

KARAKTERISTIKA SHTESË

● Shasi çeliku e veshur me pluhur, e zhytur në acid (shasi e galvanizuar me nxehtësi opsionale) për një "jetëgjatësi më të madhe të karrocës" me një Garanci PËR JETË!
● Ngarkues i integruar 25A i papërshkueshëm nga uji, i programuar paraprakisht për bateri litiumi!
● Xham i përparmë transparent i palosshëm
● Trupa të formave të injektimit rezistente ndaj goditjeve
● Pezullim i pavarur me katër krahë
● Ndriçim i ndritshëm për pjesën e përparme dhe të pasme për të maksimizuar dukshmërinë në errësirë ​​dhe për të njoftuar shoferët e tjerë në rrugë që të jenë të vetëdijshëm për praninë tuaj

KARROCERI & SHASI

Formim me injeksion TPO përpara dhe prapa trupit

Parakolpi i përparmë

Vend luksoz

Paneli i instrumenteve shumëfunksionale

Mbështetëse krahu e pasme

Gomë për jashtë rrugës

Xhami i përparmë