Blu portimao
I kuq flamenco
Safir i zi
Blu mesdhetare
Gri
I bardhë mineral

T3 2+2 Golf Cart i ngritur

Termocentrale

Elitë litium

Ngjyrosje

• Single_icon_2

Blu portimao

• Single_icon_6

I kuq flamenco

• Single_icon_4

Safir i zi

• Single_icon_5

Blu mesdhetare

• Single_icon_3

Gri

• Single_icon_1

I bardhë mineral

Kërkoni një vlerësim
Kërkoni një vlerësim
Porosit tani
Porosit tani
Ndërtimi dhe çmimi
Ndërtimi dhe çmimi

Kombinimi i përsosur i trupit të efektshëm dhe stilin jashtë rrugës. Kudo që të vozisni, të gjithë sytë janë mbi ju. T3 2+2 i ngritur është i ngjashëm me përvojën e drejtimit të një makine të vërtetë, por më të shkathët dhe të lehtë.

Tara T3 2+2 Banner i ngritur Golf Cart1
Tara T3 2+2 Banner i ngritur Golf Cart2
Tara T3 2+2 Banner i ngritur Golf Cart3

Ripërcaktimi i përsosmërisë në natyrë

Me ngritjen e T3 2+2, aventurat tuaja janë ngritur në lartësi të reja. Gomat e heshtura jashtë rrugës sigurojnë një udhëtim të qetë dhe të qetë, duke ju lejuar të eksploroni me lehtësi territoret e paeksploruara. Shijoni një udhëtim që është edhe i qetë dhe ngazëllyes, pasi kjo automjet kombinon me lehtësi komoditetin dhe eksitimin.

Banner_3_icon1

Bateri litium-jon

Mësoj më shumë

Pikat kryesore të automjeteve

Bordi i tërheqshëm

Bordi i tërheqshëm

Bordi i vrapimit i tërheqshëm i detyrave të rënda e bën makinën tuaj të duket jashtë rrugës dhe të bëjë më të lehtë hyrjen brenda dhe jashtë karrocës tuaj të golfit, duke mbrojtur gjithashtu kornizat anësore dhe trupin e karrocës tuaj të golfit. Mund të paloset gjithashtu për të zvogëluar madhësinë kur është e nevojshme.

Xhami i petëzuar i pjerrësisë

Xhami i petëzuar i pjerrësisë

Windshield Inovativ Rotary Switch ofron rregullim të lehtë me një kthesë të thjeshtë. Pavarësisht nëse doni të bllokoni erën ose të shijoni një fllad freskues, zgjedhja është e juaja, duke ofruar një përvojë të personalizueshme të drejtimit të përshtatur për preferencën tuaj.

Frena e diskut hidraulik

Frena e diskut hidraulik

Përdorimi i frenave të diskut të pistonit hidraulik me katër rrota. Ata kanë peshë më të lehtë dhe më lehtë për tu mirëmbajtur. Kapaciteti më i fortë i frenimit do të thotë që automjeti ka një distancë më të shkurtër frenimi për të mbrojtur sigurinë e pasagjerëve.

Ndriçim LED

Ndriçim LED

Ndriçoni natën me shkëlqim të pashembullt. Këto drita LED me performancë të lartë ofrojnë shkëlqim të jashtëzakonshëm, duke siguruar një pamje të qartë gjatë ngarjes së natës. Të inxhinierizuar në mënyrë të përpiktë për qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi, ato konsumojnë ndjeshëm më pak fuqi në krahasim me ndriçimin tradicional, duke i bërë ata një zgjedhje me kosto efektive në planin afatgjatë.

Bagazh i përparmë

Bagazh i përparmë

Hapësira e bollshme e ruajtjes siguron që ju lehtë mund të mbani gjithçka që ju nevojitet nëse jeni në kursin e golfit ose jashtë. Isshtë krijuar për të ofruar zgjidhje të pashembullt të ruajtjes pa kompromentuar stilin ose funksionalitetin.

Frigorifer opsional

Frigorifer opsional

Frigoriferi opsional i integruar i heqshëm siguron lehtësinë e përdorimit dhe fleksibilitetit, duke e bërë atë një zgjidhje ideale për mbajtjen e ushqimit dhe pijeve të freskëta në lëvizje. Ky frigorifer kompakt por i gjerë integron pa probleme karrocën e golfit, duke ofruar hapësirë ​​të bollshme ruajtjeje pa sakrifikuar stilin ose funksionalitetin.

Dimensione

Dimensioni T3 +2 (mm): 3015 × 1515 (pasqyrë e pasme) × 1945

Fuqi

Bateter Bateria e litiumit
Motor 48V 6.3kW AC Motor
Kontrolluesi AC 400 AMP AC
Shpejtësia maksimale 25 km në orë
Karikuesi 25A në bord

Tiparet

● Vende luksoze
● Rroba e rrotave të aliazhit të aluminit
● Paneli me futjen e dollapit që përputhet me ngjyra
Wheel timoni luksoz
● Mbajtës i çantës së golfit dhe shporta e triko
● Pasqyrë e pasme
● Horn
● Portet e karikimit USB

Karakteristika shtesë

● Acidi i zhytur, shasi çeliku i veshur me pluhur (shasi e galvanizuar e nxehtë opsionale) për një "jetëgjatësi të shportës" me një garanci të jetës!
● 25A Karikues i papërshkueshëm nga uji në bord, i paracaktuar në bateritë e litiumit!
● Pastroni xhamin e palosshëm të palosshëm
● Trupat e mykut injeksion rezistent ndaj ndikimit
Sus Pezullimi i pavarur me katër armë
● Ndriçim i ndritshëm për pjesën e përparme dhe të pasme në mënyrë që të maksimizohet dukshmëria në errësirë ​​dhe të paralajmërojë shoferët e tjerë në rrugë për të qenë të vetëdijshëm për praninë tuaj

Trup dhe shasi

Trupi i formës së injektimit TPO para dhe trupi i pasëm

Parakolp

Vend luksoz

Panel instrumenti me shumë funksione

Krah i pasëm

Gomë jashtë rrugës

Xham i xhamit